54-годишната канадска певица Селин Дион публикува пост на страницата си в Instagram,

...
54-годишната канадска певица Селин Дион публикува пост на страницата си в Instagram,
Коментари Харесай

Селин Дион е диагностицирана с неизличима болест. Разтърсваща изповед ВИДЕО

54-годишната канадска певица Селин Дион публикува пост на страницата си в Instagram, в който оповестява, че анулира европейското си турне заради диагностициран синдром на вдървеност на мускулите.

Хората, страдащи от този необичаен синдром, развиват обща мускулна вдървеност (повишен мускулен тонус, мъчителни спазми). При нараснали конвулсии са вероятни мускулни разкъсвания и даже фрактури на кости. В резултат на това човек не може да върви обикновено, да кара кола и от време на време даже да яде.

В момента няма лек за това заболяване, само че има медикаменти, които да оказват помощ за закъснение на прогресирането му, а в този момент Селин демонстрира, че прави всичко допустимо, с цел да минимизира признаците.

Във видеото певицата се обръща към клиентите със сълзи на очи.
   View this post on Instagram   

 

" Понякога това ми предизвиква усложнения при вървене и ми пречи да употребявам гласните си струни, с цел да пея по метода, по който съм привикнала. Болно ми е да ви кажа през днешния ден, че не съм подготвена да възобновя европейското си турне през февруари “, сподели Селин.

Тя акцентира, че с нея работят висококласни лекари, а децата й оказват всякаква поддръжка.

" Всичко, което знам, е да пея, това съм правила цялостен живот и това обичам най-вече. Липсвате ми доста... Когато извършвам за вас, постоянно давам 100 % от себе си, само че моето положението не ми разрешава да го направя тъкмо в този момент. За да се свържа още веднъж с вас, нямам различен избор с изключение на да се съсредоточа върху здравето си в този миг и се надявам, че съм на път към възобновяване. Това е моята цел и поставям най-хубавото допустимо за възобновяване на силите ", сподели Дион.

Тя благодари на почитателите за любовта и поддръжката им в обществените медии и изрази вяра за скорошно завръщане.

Селин за първи път загатна за здравословни проблеми през януари, когато анулира датите за международното си турне Courage в Северна Америка от 9 март до 22 април. Според прессъобщение, оповестено на уеб страницата й, тя е била принудена да се отдръпна от представления заради " тежки и непрекъснати мускулни конвулсии ", възобновяване от които лишава повече време, в сравнение с се е надявала.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР